Loading...

Szolgáltatásaink

Autómentés, kisteherautómentés, teherautómentés, kamiomentés, lakóauttómentés, motorkerékpármentés.

Eszközeink sokféle feladat elvégzését teszi lehetővé, partnereink kívánsága szerint!

2db Iveco Turbo Daily típusú platós autómentő tehergépkocsi, amely pótkocsi vontatására is alkalmas, így kapcsolt fuvarok elvégzése is lehetséges. Pl. személygépkocsi és lakókocsi együttes szállítása. A fenti tehergépkocsi 3-7 személy + 2 - 3 autó szállítására is alkalmas, billenőplatós, vagy fixplatós kivitelű

Mercedes 1520-as darus autómentő 6 féle emelési technológiával felszerelve, mely lehetőséget biztosít - további sérülések okozása nélkül - a tilosban parkoló vagy balesetet szenvedett erősen sérült gépkocsik, valamint beragadt kormányzáras - gyújtás kapcsolóhibás - elhagyott kulcsos gépkocsik felrakására, még a LEGROSSZABB helyzetekben is. Az autó 5000 kg vonóerejű csörlővel van felszerelve, így bármilyen mély árokból, vagy szükség estén vízből is ki tudjuk húzni a gépkocsit vele.

Mercedes 2635 6x4 Kamionmentő,hajtáslánca miatt nem áll meg az első sáros befagyott tócsában 3 csörlővel van felszerelve, szinte minden teherautó menthető vele még nehéz körülmények között is.

VW T4 Személy és Teherautó javítására alkalmas műhelykocsi, ami a helyszíni javításokat teszi lehetővé, felszerelései közé tartozik 220/380V áramfejlesztő, kompresszor 10 bar nyomással, 12-24 voltos bikázási lehetőség, Bott polcrendszer satupaddal.

2 dbMercedes Sprinter 316 CDI 9 személyes kisbusz és a hozzá kapcsolt, szükség szerinti raksúlyú autószállító utánfutó, ami 9 személy + autó elszállítására alkalmas. Ez az eszköz lehetőséget biztosít még, üres és megrakott kisáru szállítók, pl. Renault Master, Peugeot Boxer szállítására is, amennyiben az áru átrakható, mivel a Sprinter önmagában 1,5 tonna raksúllyal rendelkezik!

Isuzu D-Max 5 személyes terepjáró, és a hozzá kapcsolt, szükség szerinti raksúlyú autószállító utánfutó, amely 7 személy + csomagok + autó elszállítására alkalmas.

Opel Movano 7 személyes terepjáró, és a hozzá kapcsolt, szükség szerinti raksúlyú autószállító utánfutó, amely 7 személy + csomagok + autó elszállítására alkalmas.

Rendelkezünk a vontató járművekhez kapcsolható autószállító utánfutókkal:

2500 kg raksúlyú autószállító utánfutó

2600 kg raksúlyú autószállító utánfutó

2180 kg raksúlyú autószállító utánfutó, ami lehet zárt vagy nyitott

2200 kg raksúlyú autószállító utánfutó

Autómentő gépkocsipark általános leírása

Minden gépkocsiban van kerékkulcs, gépkocsi emelő, startkábel, szerszámkészlet, és két üzemanyagos kanna, így a helyszínen el tudjuk hárítani az alapvető hibákat, és az ügyfelet nem terheljük többletköltségekkel.

Minden gépkocsi és utánfutó alapfelszerelése a gépi csörlő, ami gyors rakodást tesz lehetővé, valamint minden gépkocsiban van rádiótelefon, így a kapcsolatot könnyű tartani a szállítóval.

Törekszünk arra, hogy minden esetben az eset sajátosságaihoz legjobban megfelelő fuvareszközt tudjuk biztosítani megrendelőink számára, mivel balesetes vagy műszaki hibás gépkocsi esetén más - más technológia szükséges a biztonságos rakodáshoz, szállításhoz.

Gépjárműparkunk lehetővé teszi személygépkocsik, kamionok, tehergépkocsik és kisteher gépkocsik, lakókocsik, utánfutók, lakóautók, kisbuszok, motorkerékpárok szállítását is.

Lehetőség van kapcsolt fuvarok elvégzésére is pl. autó + utánfutó + személyek vagy két autó + személyek egyidejű szállítására úgy, hogy a fuvareszközt a fuvarfeladathoz célszerűen rendeljük.

Járműparkunk pillanatnyilag 8 műszaki hibás vagy sérült gépjármű elszállítását teszi lehetővé egy időben.

Vállalkozás rendelkezik szállítmányozói felelősségbiztosítással, így a szállítás során esetlegesen előforduló károk esetén elkerülhetőek a kár kifizetése kapcsán felmerülő viták.

Rendelkezünk nemzetközi tevékenységi engedéllyel, következésképpen nem okoz problémát a külföldre irányuló szállítási feladat sem.

Európa összes országából vállalunk fuvarfeladatokat. Angliából, Írországból, Skandináv Államokból, Romániából és Jugoszláviából is sok megrendelést teljesítettünk már.

Gépkocsivezetőink rendelkeznek a fuvarozáshoz szükséges ismeretekkel, megfelelnek a szakhatóságok által előírt követelményeknek, kulturált megjelenésűek, több idegen nyelvet beszélnek, így a külföldi megrendelők kiszolgálása sem okoz problémát.


Rendelkezésünkre áll egy Mercedes 2635-ös 1988-as gyári kamionmentő , ami gyárilag Svéd BRO felépítménnyel van szerelve. Az autó 3 csörlővel van ellátva, 2 hátul 1 elől, így az árokból történő kihúzás nem jelent gondot. Emelőkerettel keréken, emelővillákkal alvázon, rugóbakoknál, vagy láncokkal tudjuk megemelni a szállítandó teherautókat. A mentőjármű felszerelései közé tartozik egy 3,5 KW os áramfejlesztő, egy légkompresszor, és egy 1350 NM-es levegős kerékkulcs is, ami lehetővé teszi a gyors helyszíni kerékcseréket is. Egyéb szerszámok, és apróbb fogyó alkatrészek tekintetében minden rendelkezésre áll, ami a helyszíni javításokhoz szükséges. A kamionmentő tartalmaz még emelőhevedereket, állítható láncos függesztékeket, drótköteleket, sekliket, önzáró emelőkampókat, így ha daruzásra lenne szükség minden a rendelkezésre áll. A gépkocsinak van nemzetközi engedélye, és így külföldről is tudunk vállalni szállításokat. Magyarországon állandó túlméretes engedéllyel rendelkezik 26 méterig, ezért nem okoz problémát a hosszú szerelvények vontatása sem. Szerelvényben sajnos nem tudunk szállításokat azonnal vállalni, mivel 30 méter feletti szerelvényekre egyedi útvonalengedélyeket lehet csak kérni, ami időbe kerül, viszont a megrendelő nem teszi ki magát annak, hogy a hatóságok ideiglenesen lefoglalják az általunk szállított járművüket a túlméret miatt, mint sok más bevállalós kollégánál. A megrendelő kívánsága szerint tudunk segíteni az árú mentésben is, valamint a gyors ki és berakodásban.Kamionmentő tartozékai:


Kamionmentés képekben:Rendelkezésünkre áll egy WV T4 gyári 2001-es évjáratú műhelykocsi, ami személyautó, kamion és tehergépkocsi kisebb helyszíni javításait teszi lehetővé. Felszerelése közé tartozik: satu, lángvágó - hegesztő berendezés, kompresszor, levegős kerékkulcs, benzinmotoros áramfejlesztő, 24 v - 220 voltos áramátalakító, 12-24 voltos indítási lehetőség, lágy és keményforrasztási lehetőség, sok -sok alkatrész és szerszám.Csak szerződött partnereinknek!
Esetenként az Ügyfelek részére bérautót kell biztosítani, mivel gépkocsijuk baleset során megrongálódott, vagy műszaki hiba miatt mozgásképtelenné vált, és a javítás időtartama alatt az ügyfél szeretné mobilitását megőrizni. Pillanatnyilag 2 saját tulajdonú , teljes körű biztosítással rendelkező Ford Focus Combi típusú, és egy felsőkategóriás terepjáró bérautóval rendelkezünk

Megfelelő garanciák birtokában lehetőség van ezen gépjárművek kölcsönzésére, amennyiben szerződésben állunk az adott megrendlővel gépkocsikölcsönzésre.

Külön térítés ellenében, lehetőség van a telephelyen kívüli, belföldön és külföldön történő kiadásra és visszavételre, valamint a balesetet szenvedett ügyfelek részére gépkocsivezetővel történő kölcsönzésre is.


Nagy értékű gépkocsik szállítása (Ferrari, Porche, Maserati ) zárt utánfutóban! Nemzetközi hazaszállítások akár 8 személlyel együtt is, megfizethető áron. Dolgozóink büntetlen előéletűek, mi csak több idegen nyelvet beszélő, gépjárműves szakterületen végzett és dolgozó kollégákat alkalmazunk.


Korszerűen felszerelt EU követelményeknek is megfelelő segélyszolgálati gépkocsival WV T4 gyári műhelykocsival végezzük e tevékenységet, amely keretében lehetőség szerint helyszínen megjavítjuk a meghibásodott gépkocsit. Helyszíni javítás keretében üzemanyagpótlást, kerékcserét és lemerült akkumulátorú autók indítását tudjuk elvégezni teljes biztonsággal, mivel a modern gépjárműveken más jellegű helyszíni javítás általában sikeresen nem végezhető el. Lehetőség van még gépkocsinyitásra és félretankolt autókból helyszíni üzemanyagleeresztésre is.Helyszíni javítás keretében tilos kormány berendezésen, futóművön és fékberendezésen javítást végezni


Együttműködési szerződés keretein belül, a nap 24 órájában nyitva tartó szervizben történik, ahol az alkatrészellátás biztosított. A szerviz rendelkezik a törvényben előírt szakhatósági engedélyekkel. 2009 második félévében megnyitjuk 3 beállásos gyorsszervizünket Levél községben, az M15-M1 autópálya kereszteződésétől 2 kilométerre.


Együttműködési szerződés keretében, a nap 24 órájában áll rendelkezésre, személy, teher és kisteher gépkocsi, és pótkocsi gumik vannak készleten. A szerviz rendelkezik a törvényben előírt szakhatósági engedélyekkel.


Együttműködési szerződés keretében rövid határidővel vállalni tudja a sérült járművek részleges vagy teljes javítását.

A szerviz rendelkezik a törvényben előírt szakhatósági engedélyekkel.Gépkocsi tárolás

Telephelyengedélyes,zárt, bekerített, megvilágított, kamerával, kutyákkal őrzött, nyitott vagy fedett tárolókban. Nyitvatartási időnk: hétfőtől péntekig csak munkanapokon 8-16 óráig van gépkocsi kiadás, 12-13 óra között ebédidőt tartunk! Nyitvatartási időn túl csak szerződött partnereknek, időpont-egyeztetés után adható ki gépkocsi, nem szerződött partnerek részére csak munkaidőben állunk rendelkezésre. Gépkocsi kiadáshoz szükséges, hogy a gépkocsi tulajdonjogát igazolni tudja a szállító, rendelkezzen megbízással, lefoglalt autó esetén lefoglalást megszüntető határozat. Csak a tulajdonos vagy megbízottja részére adunk ki az autót, illetéktelenek telephelyünkre nem léphetnek be! Elhagyott roncsautókat 6 hónapig, balesetes gépkocsikat maximum 1 évig tárolunk, vagy addig, míg a tárolási díj meg nem haladja a tárolt autó értékét, ezután bontóba kerül. Irodaszolgáltatás: Irodaépületünk a nap 24 órájában nyitva áll szerződéses partnereink előtt. Felszereltsége megfelel az európai normáknak. Az épület a hegyeshalmi határátkelőtől 8 km-re található. Irodavezetőnk természetesen beszél németül. Ügyfeleinket 8 - 16 óráig tudjuk fogadni munkanapokon. Szállodai elhelyezés: Amennyiben a bajba jutott autós gépkocsija a meghibásodás napján nem készül el, a gépkocsi vezetője és utasai számára a szerviz közelében szállodában vagy privát szálláshelyen tudunk elhelyezést biztosítani. 2008 második félévében Levél községben megnyitjuk 10-12 fő elhelyezésére alkalmas fizető -vendéglátó egységünket Nem menetrendszerű közúti személyszállítás keretein belül lehetőségünk van kisbuszokkal a bajba jutottakat, valamint csomagjaikat - kedvező tarifával - a biztosítók vagy tulajdonosok által megjelölt helyre szállítani. Darus autómentés kiemelés árokból, vízből. Motorkerékpár szállítás Gépkocsi és személyek együttes hazaszállítása kül- és belföldön. Maximum három gépkocsi együttes szállítása Európából kedvező árakon.

Egyéb különleges szolgáltatásaink:

  • Műszaki mentés
  • Vízből víz alól történő mentés búvár segítségével is
  • Nagy értékű sportautó szállítás zárt utánfutóval

Tároló: Stabil aljzatú, kamerákkal és kutyákkal őrzött, megvilágított, nem sáros!

2009-ben megnyíló 3 beállásos gyorsszervizünk, amely az M1 autópályától 2 kilométerre található, Levél községben.

A szerviz melletti épületekben 10-12 fő részére tudunk elhelyezést biztosítani