Loading...

Gépkocsipark

Iveco Turbo Daily

típusú platós autómentő tehergépkocsi, amely pótkocsi vontatására is alkalmas, így kapcsolt fuvarok elvégzése is lehetséges. Pl. személygépkocsi és lakókocsi együttes mentése. A fenti tehergépkocsi 3 személy + 2 - 3 autó szállítására is alkalmas.

Mercedes 1520

Mercedes 1520-as 15 tonnaméteres daruval, csúszóplatóval, emelőkerettel, 7 személyes fülkével rendelkező darus autómentő, ami 6 féle emelési technológiával felszerelve, mely lehetőséget biztosít - további sérülések okozása nélkül - a tilosban parkoló vagy balesetet szenvedett erősen sérült gépkocsik, valamint beragadt kormányzáras - gyújtás kapcsolóhibás - elhagyott kulcsos gépkocsik felrakására, még a LEGROSSZABB helyzetekben is. Az autó 6000 kg vonóerejű csörlővel van felszerelve, így bármilyen mély árokból, vagy szükség estén vízből is ki tudjuk húzni a gépkocsit vele.

Mercedes 2635

Mercedes 2635-ös gyári kamionmentő, ami gyárilag Svéd BRO felépítménnyel van szerelve. Az autó 3 csörlővel van ellátva, 2 hátul 1 elől, így az árokból történő kihúzás nem jelent gondot. Emelőkerettel keréken, emelővillákkal alvázon, rugóbakoknál, vagy láncokkal tudjuk megemelni a szállítandó teherautókat. A mentőjármű felszerelései közé tartozik egy 3,5 KW os áramfejlesztő, egy légkompresszor, és egy 1350 NM-es levegős kerékkulcs is, ami lehetővé teszi a gyors helyszíni kerékcseréket is. Egyéb szerszámok, és apróbb fogyó alkatrészek tekintetében minden rendelkezésre áll, ami a helyszíni javításokhoz szükséges. A kamionmentő tartalmaz még emelőhevedereket, állítható láncos függesztékeket, drótköteleket, sekliket, önzáró emelőkampókat, így ha daruzásra lenne szükség minden a rendelkezésre áll. A gépkocsinak van nemzetközi engedélye, és így külföldről is tudunk vállalni szállításokat. Magyarországon állandó túlméretes engedéllyel rendelkezik, ezért nem okoz problémát a hosszú szerelvények vontatása sem. A megrendelő kívánsága szerint tudunk segíteni az árú mentésben is, valamint a gyors ki és berakodásban.

Mercedes Sprinter 316 CDI

Mercedes Sprinter 316 CDI 9 személyes kisbusz 2 db és a hozzá kapcsolt, szükség szerinti raksúlyú autószállító utánfutó, ami 9 személy + autó elszállítására alkalmas. Ez az eszköz lehetőséget biztosít még,az üres és megrakott kisáru szállítók, pl. Renault Master, Peugeot Boxer szállítására is, amennyiben az áru átrakható, mivel a Sprinter önmagában 1,5 tonna raksúllyal rendelkezik!

WV T4

WV T4 gyári mûhelykocsi, teher és személygépkocsi segélyszolgálatoti feladatokra. Ezen tevékenység keretében lehetõség szerint helyszínen megjavítjuk a meghibásodott gépkocsit. Teljes biztonsággal az alábbi feladatokat lehet elvégezni az utak mentén:üzemanyagpótlás,személy- teherautó kerékcsere, lemerült akkumulátorú gépkocsik indítása.Lehetőség van gépkocsinyitásra, és a félretankolt gépkocsikból az üzemanyag helyszíni leengedésére is. Sajnos a modern gépjármûveken más jellegû helyszíni javítás általában sikeresen nem végezhetõ . Helyszíni javítás keretében kollégáinknak tilos kormány berendezésen, futómûvön és fékberendezésen javítást végezni.

Isuzu D max

Isuzu D max személyes terepjáró, és a hozzá kapcsolt, szükség szerinti raksúlyú autószállító utánfutó, amely 5 személy + csomagok + autó mentésére alkalmas.

Sportautómentő utánfutó

Sportautómentő utánfutó, ami lehet zárt vagy nyitott kivitelű is, feladattól függően, alkalmas sport autók, lapos, spoylerezett személyautók, mentésére 2180 kg-ig

4 db Autószállító utánfutó

4 db Autószállító utánfutó,ami alkalmas nagyobb személygépkocsik és kisteherautók szállítására 2700 kg-ig

1 db Iveco Opel Movano

1 db Iveco Opel Movano típusú platós autómentő tehergépkocsi, amely pótkocsi vontatására is alkalmas, így kapcsolt fuvarok elvégzése is lehetséges. Pl. személygépkocsi és lakókocsi együttes mentése. A tehergépkocsi 7 személy + 2 - 3 autó mentésére is alkalmas.


A SzaSza autómentő, kamionmentő, autókölcsönző működési területe:

Mosonmagyaróvár, Győr, Hegyeshalom, Rajka, Lébény, Nickelsdorf, Parndorf, Bécs, Ausztria, Szlovákia, Európa teljes területe

A SZA&SZA autómentő, kamionmentő, autókölcsönző tevékenységei:

Autómentés, Kamionmentés, Segélyszolgálat, Kamionsegély, Országúti segészszolgálat, Autókölcsönzés, Zárt, ponyvás utánfutóval sportautómentés