Loading...

Bemutatkozás

Szabó András vagyok, 53 éves, 26. éve napi szinten dolgozom a SZA&SZA AUTÓMENTŐ KAMIONMENTŐNÉL ügyvezető igazgatóként. Munkám az ügyfélkapcsolatok ápolásától, a műszaki mentésekig terjed. Néhány mondatban szeretném bemutatni cégemet.

A SZA-SZA Bt 1995-ben alakult autómentő, kamionmentő, autókölcsönző és segély szolgálatos vállalkozás, Hegyeshalom, Rajka, Mosonmagyaróvár, Győr és vonzáskörzetében tevékenykedik, és egész Európára kiterjedő megrendelő hálózattal bír. A vállalkozás indítása óta, személyesen és folyamatosan az autómentésben, dolgozom, így a napi munka során szereztem tapasztalataim folyamatosan hasznosítani tudom a mindennapi munkám során.

Gépjárműparkunkat folyamatosan fejlesztettük, ma már 8 vontatójárművel, és négy pótkocsival rendelkezünk, ami lehetővé teszi a tömegbalesetek egyszerű kezelését, mivel szállítókapacitásunk egy időben 8 vontatóval 9 gépkocsi, amiből 2 teherautó is lehet, valamint a vontatókban 42 fő részére tudunk ülőhelyet biztosítani, így a szállításokat majdnem minden esetben a bennülő személyekkel együttesen tudjuk elvégezni.

Területileg, és a Lébényi Autópálya Mérnökség teljes szakaszát, és a Komáromi Autópálya Mérnökség M1 129-M1 94-es kilométerszelvényéig tudom kiszolgálna az adott 40-50 perces időintervallumon belül.

Honlapom címe: www.szaszaautomento.hu

Fő tevékenységi körünk a külföldi és magyarországi biztosító társaságok, assistance szolgálatok, autóklubok ügyfeleinek teljes körű kiszolgálása.

Nagy hangsúlyt fektetünk a hazai lakossági megrendelők kiszolgálására is, ezért honfitársaink részére magyarországi fizetésekből is megfizethető áron nyújtunk

LEVÉLI Központi Irodánk

A vállalkozás székhelye Levélen található. Innen könnyen elérhető a hegyeshalmi és a rajkai határállomás. Az M1 autópálya Lébény - országhatár közötti szakasza, régi 1-es út Lébény és országhatár közötti szakasza, Mosonmagyaróvár 30-40 Km-es körzete.


M1 129 Győr Centrum kijáratánál

2004-ben elkészült a Győri kirendeltségünk is, az M1-es autópálya Győr Centrum kijáratánál az M129-es kilométerszelvényében található a 85-ös út Soproni kihajtójánál az autópályától 300 méterre. Innen lehetővé válik az M1-es autópálya Komárom- Bábolnai szakaszának, a 85-ös út Enese - Csorna - Kapuvári szakaszának valamint Győr városának és 30 kilométeres vonzáskörzetének fél órán belüli elérhetősége.

Ügyfélvárók

Mindkét helyen korszerű várakozóhelyiségeket alakítottunk ki ügyfeleink számára, ahol lehetőségük van nyugodt körülmények között a további teendőiket átgondolni, megszervezni, valamint szükségleteiket elvégezni.

2004-ben a vállalkozás létrehozta az országos autómentő adatbázist, www.a1automento.hu elérhetőséggel, így ma cégünk országosan 120 partnerrel rendelkezik, és a bajbajutott ügyfelek, és assistance szolgáltatók honlapunkon közvetítői díj nélkül kereshetnek autómentőket, segélyszolgálatosokat, autókölcsönzőket, ezen szolgáltatást több tízezren igénybe is vették napjainkig.

Honlapunk segítségével kiiktathatóak a 20-40% jutalékot felszámító alkalmi közvetítők, akik valójában dolgozni nem dolgoznak, csak a szolgáltatásokat drágítják.

Cégem elképzelései a reális munkatapasztalatokon alapulnak, az elmúlt időszakban több tízezer esetet kezeltünk belföldi és külföldi megbízóink számára.

Dolgozóink munkájukhoz szakmailag maximálisan értenek, számunkra az úton maradt, lerobbant autós nem csak egy statisztikai adat, mivel mindegyikünk töltött több-kevesebb időt az utakon mint segélyszolgálatos vagy műszaki mentő, így gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik.