Loading...

Rólunk


A SZASZA Autómentő, Kamionmentő , Autókölcsönző fő tevékenységi köre a magánmegrendelők, és szerződéses partnereink, külföldi és Magyarországi biztosítótársaságok, assistance szolgálatok, autóklubbok, ügyfeleinek teljeskörű, egyedi esetekre szabott költséghatékony kiszolgálása.

Vállalkozásunk 24 éve egy helyen, egy adószámon, egy néven, azonos tulajdonosi körrel rendelkezik, dolgozóink nem büntetett előéletűek, rendelkeznek erkölcsi bizonyítvánnyal, amire büszkék vagyunk a mai világban.

Központunk Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom közvetlen közelében Levélen található, innen indulunk ha az autómentés Mosonmagyaróvár vagy Hegyeshalom környékén szükséges.

Mosonmagyaróvár vagy Levél az indulási hely akkor is ha az autómentés Ausztria vagy Szlovákia területére esik.

Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom körzetében kizárólag vállalkozásunk rendelkezik darus autómentővel és kamionmentővel, így mi nem alvállalkozót bízunk meg feladataink elvégzésével, és nem távolról, rendeljük meg a feladat elvégzéséhez szükséges gépjárművet, kizárólag önállóan saját eszközeinkkel dolgozunk.

Az M1 autópálya 129-es Győr Centrum kijárójánál is van egy létesítményünk, innen indulunk ha az autómentés Győr környékére esik.
Tevékenységeink bel és külföldön:

Autómentés, autószállítás, sérült műszaki hibás járművek hazaszállítása, teherautó és kamionmentés, kisbusz, kisteherautó, lakóautó, buszmentés, motorkerékpár mentés, darus autómentés kiemelés árokból vízből, bárhonnan, leültetett alacsony építésű sportautómentés, személyautó, teherautó, kamion segélyszolgálat, gépkocsinyitás helyszini segélyszolgálat, üzemanyag leeresztés rosszul tankolt járművekből, autókölcsönzés, tárolás.

Autómentés belföldön és Európából akár 9 személlyel együtt is megfizethető árakon!


40-50 PERCEN BELÜL ELÉRHETŐ VÁROSOK ÉS TERÜLETEK: GYŐR, CSORNA, LÉBÉNY, MOSONMAGYARÓVÁR,HEGYESHALOM RAJKA, SZIGETKÖZI TELEPÜLÉSEK, KOMÁROM, ÁCS, BÁBOLNA, PÁPA

SZLOVÁKIÁBAN BRATISLAVA, KOMARNO, DUNASZERDAHELY CSALLÓKÖZ ÉS KÖRNYÉKE

AUSZTRIÁBAN: BÉCS, PARNDORF, SCHWECHAT, BRUCK ÉS KÖRZETE

ORSZÁGOSAN JUTALÉKMENTESEN MŰKÖDŐ AUTÓMENTŐ HÁLÓZATTAL RENDELKEZÜNK, ÜGYFELEINK BÁRHOL AZ ORSZÁGBAN A WWW.A1AUTOMENTO.HU HONLAPON MEGKERESHETIK A LEGKÖZELEBBI AUTÓMENTŐT!


ESZKÖZEINK KORSZERŰEK, ADOTT FELADATHOZ RENDELHETŐEK

RENDELKEZÜNK BEL ÉS KÜLFÖLDRE ÉRVÉNYES RAKOMÁNYBIZTOSÍTÁSSAL NAGYOBB ÉRTÉKŰ GÉPKOCSIKRA IS 150.000 EUROS FEDEZETIG!

KÉREM NÉZZE MEG VIDEÓNKAT, AHOL NÉHÁNY KÉPBEN MEGISMERKEDHET CÉGÜNKKKEL!