Loading...

Árak

Lerobbant összetörött autója? Kérem kérjen konkrét ajánlatot mentésére cégünktől

Ajánlatkérésekor adja meg a pontosan fel és lerakóhely címét, a szállítandó gépkocsi típusát, súlyát, hosszát, magasságát, pillanatnyi tömegét, a szállítandó személyek számát, a gépkocsit vezető személy telefonos elérhetőségét.

Gps koordináták alapján tudjuk Önt legbiztosabban megtalálni, a mobiltelefonjába ha van Google térkép, kérem küldje el a pontos helyadatait.

Ha nem tudja megadni a gépkocsija pontos helyszínét, sajnos mi sem vagyunk képesek Önt megtalálni bármennyire is szeretnénk ezért mindig a lerobbant autó gépkocsivezetőjével szeretnénk beszélni.

Áraink nem a legolcsóbbak a piacon, 30 éves múltunkkal, 18 eszközünkkel a legjobb megoldásokat ismerjük, és amennyiben igényt tart rá segítünk önnek. Alkubajnokok"mennyibe kerül áfa és számla nélkül" kérdéseire a vonal azonnali megszakításával válaszol kollégánk, mert nem kívánunk áfa és számla nélkül dolgozni. Megtehetjük, hogy elutasítunk megrendeléseket, ha a fenti kéréssel fordul hozzánk.


ÁLTALÁNOSAN ÁRAINKRÓL!

A SZASZA Autómentő Kamionmentő személygépkocsikra vonatkozó szállítási díjtételei:

Alapdíj: 15.000-25.000 Ft, Kilométerdíj: 250-550 Ft Műszaki mentésdaruzás : 25.000 -55.000Ft /ó az igénybe vett eszköz óradíjától függően.

Megrendelőink részére mindig a legkedvezőbb megoldást próbáljuk megtalálni, így esetenként munkáinkat alvállalkozók bevonásával végezzük el, ha így olcsóbban, rövidebb idő alatt tudunk szolgáltatni ügyfeleink részére.


Ha a szállítás mellet dönt, mindig kérjen szóban, majd írásban árajánlatot gépkocsija mentésére, ne dőljön be a szóbeli ígéreteknek, mert a számla kifizetésekor meglepetések érhetik!

Ha szállíttat, vagy javíttat mindig minden esetben kérjen részletes számlát az elvégzett szolgáltatásokról, mert így minden utólagosan átlátható, és esetleges garanciális vagy vitás ügyekben bizonyíthatóvá válik.

Autómentés tárolás esetén szerződött partnereink tarifái kell alkalmazni , ha a megrendelést szerződött partneren keresztül kaptuk, így ezekben az esetekben a saját árak nem alkalmazhatóak, kizárólag a megrendelővel szerződött árakon történik az elszámolás!

Autómentés gurulóképes, kormányozható gépkocsik esetén vagy segélyszolgálat, bikázás Győrben, Mosonmagyaróváron:

1800 kg össztömegig 20.000 Ft, 1801kg-2500kg össztömegig 30.000 Ft, 2501kg-3200kg össztömegig 35.000 Ft / alkalom

Műszaki mentés esetére rendelkezésünkre áll 2 nagy teljesítményű daruval felszerelt autómentő, amivel szinte minden mentési helyzet megoldható az egyik 5 a másik 15 tonnás emelési képességgel.

Daruja képes felemelni egy Audi Q7-es terepjárót, csörlője hydro csörlő 10 tonna teherbírású, így képes kiemelni vagy kihúzni a legmélyebb árokból is a sérült gépkocsikat. Ez az autó 32 tonna össztömegű, és szinte mindent elvisz, ami az utakon közlekedik...nem összetévestendő a rozsdaette 3,5 tonnás autókkal, amit bárki vezethet és 1 tonnás autót vagyis egy suzukit vihetne.

Üzemanyag leeresztés , amennyiben diesel helyett benzint tankolt vagy fordítva 40.000 Ft/ alkalom

Bezárt gépkocsik nyitása sérülés nélküli, modern technológiával.... nem ékkel feszegetjük az ajtót fix 35.000-50.000 Ft + 250 Ft / km, ha nem sikerül kinyitni, természetesen nem számítunk díjat fel!

Autómentés Európából rakománybiztosítása

Külföldi autómentés azonnali indulással, 1000 kilométer feletti távolságról maximum 9 fővel középkategóriás személygépkocsik esetén
Alapdíj 10.000 Ft , Kilométerdíj 250 Ft / km-től

Tárolás bekerített, megvilágított, kamerákkal, kutyákkal őrzött zárt helyen tárolás időtartalmától függően 4.000 Ft / nap középkategóriás személygépkocsik esetén, a furgonok 8.000 Ft/nap teherautók nagyságuktól elfoglalt helytől függően fizetnek díjat.
Tárolóban munkanapokon 8-12 és 13-16 óra között van gépjárműkiadás, hétvégén, munkaidőn túl nem áll módunkba gépkocsit kiadni! Hatósági tárolás esetén 15 óráig tudjuk elkezdeni a kiadást, mertb sok esetben telefonon egyeztetni kell a megbízókkal.

Kamionmentés , teherautó mentés, tehergépkocsi segélyszolgálat esetén kérjen árajánlatot konkrét feladat megjelölésével.

Kilométerdíjat a Google térkép leggyorsabb útvonala alapján számítjuk fel a díjakat, így mindenki számára ellenőrizhető a díjszámítás.

Külföldi autópályadíjak, kompdíjak elszámolása esetén eredeti, kifizetett számlát fénymásolatként csatoljuk, vagy a legrövidebb időszakra vásárolható pályadíjat számítjuk fel.

Fenti áraink nettó árak a számla végösszegére 27 % Áfát kell felszámítanunk. Éjszaka, hétvégén, ünnepnapokon 30%felárat számítunk fel, 2 főnél több utas esetén 15% utánfutó, pótkocsi, lakókocsi vontatása esetén 50% a felár.

Amennyiben darus csúszóplatós autómentőre lenne szüksége, kérem kérjen konkrét ajánlatot az adott mentésre

Nézze meg gépkocsiparkunkat mielőtt döntene, válassza a közel azonos árak mellett modern eszközökkel felszereltséggel 20 éve azonos néven és helyen dolgozó több idegen nyelvet beszélő, talán legkulturáltabb személyzettel rendelkező vállalkozást, ahol a gépkocsivezetők között nincs egy büntetett előéletű, személy sem!